Home / Alvaris

Wat is Alvaris??
Alvaris hondenboxen zijn de Rolls Royce onder de hondenboxen. Alvaris biedt kwalitatief goede hondenboxen. Deze boxen worden in Duitsland geproduceerd en zijn stuk voor stuk TÜV (Technische Überwachungs Verein) geprüft. Dit is het keurmerk voor veiligheid en kwaliteit. 

box1             box2              box4 box3         

Bekijk de Alvaris autobenches

Waarom Alvaris?
In een paar Europese landen is het verplicht om een hondenbox/bench in de auto te hebben als u uw hond wilt vervoeren. Het zal een kwestie van tijd wezen voordat deze wetgeving ook in Nederland verplicht wordt. Hondenboxen.nl en Alvaris hebben het beste met u en uw hond voor en bieden hiervoor het beste van het beste.
  Alvaris
U en uw passagiers zijn goed beschermd bij eventuele aanrijdingen met gordels en airbags. Maar wat heeft uw hond? Uw hond zit vaak op de achterbank, in de laadruimte of naast u op de stoel. Bij een noodstop of een aanrijding vliegt uw hond als een weerloos projectiel door de auto. Bij een aanrijding met een snelheid van 50 km/u neemt het gewicht van de hond met een veelvoud toe en bestaat kans op ernstige verwonding van uw hond en de inzittenden.

De Alvaris hondenbox is bedoelt voor uw veiligheid en van die van uw hond. Uw hond moet zich veilig kunnen voelen in de auto en dat zal uw hond ook zeker doen in de aluminium Alvaris hondenbox. 

  • Stabiele aluminium constructiebmwkofferbakopen_k
  • Vrij zicht 
  • Goede ventilatie
  • Geen hinderlijke rammeltjes
  • Cylinderslot
  • Hoge zijwanden beschermen u auto tegen vuil
  • Uitgebreide accessoires
  • Maatwerk boxen mogelijk

Accessories
Er zijn allerlei accessories voor de Alvaris autobench.

Anti-slip mat
Deze bevindt zich tussen de box en de vloer van uw laadruimte. Dit voorkomt verschuivingen bij sterke manouvres of als u plotseling moet remmen.

accessoires

Lig mat
Zo ligt uw hond confortabel en niet op een aluminium plaat. Met deze mat heeft uw hond ook meer grip bij een bocht om gaan, remmen of accelereren. 

Dirt Mat
Dit voorkomt krassen om uw bumper als uw hond in- of uitstapt.

nooduitgang

 

 

Emergency Door.
Als u een aanrijding heeft gehad aan de achterkant en u kunt de achterklep dus niet meer openkrijgen kunt u aan de achterkant van de box een nooddeur gemakkelijk en snel openschroeven. Zo kan uw hond ook altijd gered worden. 

Wij vinden de veiligheid van u en uw hond erg belangrijk, dus daarom geven wij deze Emergency Door bij elke Alvaris
hondenbox GRATIS cadeau t.w.v. € 79,-
 

 

 
spanband
 
Straps
Met de straps kunt u de autobench goed vastzetten in uw auto. Als de box wat ruimte in de laadruimte over heeft kan deze gaan verschuiven bij een aanrijdingen of onverwachte manouvres.
Deze straps kunnen een gewicht van 900 KG dragen dus uw box staat veilig achterin. 

Welke box?
De Alvaris autobenches zijn in verschillende maten verkijgbaar, zodat hij in heel veel type auto's past. Kijk bij de keuze hulp voor welke box het best in uw auto past. 

Maatwerk
Zit uw maat autobench er niet tussen? Wilt u een grotere of kleinere box? Of heeft uw andere wensen voor de autobench. Het kan allemaal. Wilt u een maatwerk autobench bestellen of heeft uw vragen over een maatwerk autobench? Neem dan even contact met ons op. 

Een Alvaris hondenbox heeft alles te bieden wat goed is voor u en uw hond. 
De Alvaris hondenbox vind u onder Autobench.

Volg ons nu via twitter_logo_kleinfacebook_logo_klein


Het beste voor uw hond. Online. © 2018
VisualMedia