Home / Info & Garantie

Info & Garantie op Hondenboxen.nl

Waar moet ik op letten bij het bestellen van een autobench?

Niet iedere hondenbench past in elke auto. Het is dan ook belangrijk, voor uzelf en uw hond, de juiste autobench te bestellen. Hoe u weet welke autobench past? Raadpleeg de keuzehulp om te kijken welke autobench in uw auto past. Heeft u twijfels, of komt u er zelf niet uit? Neem dan gerust even contact op.


Wat is de levertijd van een autobench?

Een door u bestelde bench wordt geleverd binnen 4 werkdagen na het plaatsen van uw bestelling (mits het product op voorraad is). Heeft u eerder uw bench nodig? Neem dan gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Producten geleverd vanuit leverancier

Een aantal producten (waaronder G-line autobenches en Maelson reisbenches) worden door onze leverancier verzonden. De producten afkomstig van onze leveranciers zullen de eerst volgende werkdag worden uitgeleverd. De levertijd van deze producten bedragen doorgaans 1-3 werkdagen. 


Verzending naar België

Wilt u een product bestellen, maar bent u woonachtig in België?
Hondenboxen.nl levert alleen Alvaris en G-line autobenches naar België. Hiervoor zullen extra kosten in rekening gebracht worden voor het verzenden.

De overige producten op Hondenboxen.nl kunnen alleen binnen Nederland worden verzonden.

Heeft u vragen over de verzending van Hondenboxen.nl? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.


Garantie en retourname binnen 14 dagen

Als u een product wilt retourneren dan heeft u daar kostenloos 14 kalender dagen de tijd voor, gerekend vanaf de dag na ontvangst. Dit heet ook wel de bedenktermijn. Uitgezonderd hiervan zijn producten die speciaal voor u op maat zijn gemaakt of besteld. Als u een product binnen de gestelde tijd terugstuurt, hoeft u alleen de verzendkosten voor retourneren te betalen. Laat altijd even weten dat u het product gaat terugsturen. U krijgt dan binnen 14 dagen uw aankoopbedrag teruggestort excl. verzendkosten voor retourneren. Wenst u een product terug te sturen en heeft u contact met ons gehad? Vul dan bijbehorend formulier even in voor een goede afhandeling. Mocht u niet tevreden zijn over de afhandeling van uw klacht. Laat ons dat weten, normaal gesproken komen wij er altijd uit. Mocht dat nu niet lukken kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)


Kan Hondenboxen.nl de autobench monteren?

Wij hebben verschillende mogelijkheden om de autobench ook te monteren. Wilt u de autobench laten monteren? Neem dan even contact op.


Hoe kan ik betalen?

Hondenboxen.nl heeft de volgende betaalmogelijkheden. De meest gebruikte en een veilige manier van betalen is via Ideal. Met Ideal kunt u de bestelling van uw autobench, reisbench, draadkooi, hondenvoer en/of autobenchaccessoires voldoen. Heeft u voorkeur voor vooruitbetaling? Ook dit is mogelijk. Na het plaatsen van uw bestelling kunt u het bedrag van de bestelling overmaken op onderstaande gegevens onder vermelding van uw bestelnummer. 

Betaalgegevens Hondenboxen.nl

T.n.v. Meester Penning B.V.
Rekening nummer 528913735
IBAN NL10ABNA0528913735
Swift ABNANL2A
KvK nummer 60365528
BTW nummer NL 8538.77.488 B01

Volg ons nu via twitter_logo_kleinfacebook_logo_kleinHet beste voor uw hond. Online. © 2018
VisualMedia