Home / Over Hondenboxen

Over hondenboxen.nl

Hondenboxen.nl is een initiatief van Meester Penning B.V. Vandaaruit wordt ook de website onderhouden en worden de hondenboxen verkocht. Door veel onderzoek hebben wij ons kunnen specialiseren op het gebied van benches en kunnen wij zo onze consumenten goed informeren over de benches die wij aanbieden. Ook is het mogelijk om op ons adres, op afspraak, langs te komen om eens een hondenbox te bekijken. U kunt dan bellen met 0528-260631.

Waarom een autobench in uw auto?

Op de eerste plaats geeft een autobench veiligheid. Een huisdier veroorzaakt bij een ongeval een enorme ravage. De snelheid neemt enorme vormen aan. Naast het verongelukken van uw huisdier kunnen ook de inzittenden gewond raken en de auto zelf als deze niet is uitgerust met een auto bench.

Wat biedt Hondenboxen.nl?

Hondenboxen.nl biedt kwalitatief hoogwaardige autobenches. Hondenboxen.nl is momenteel ook de enige aanbieder van het merk Alvaris. Dit merk is in landen als Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland al uitgegroeid tot een waar fenomeen en word in elke Volkswagen en Audi autodealer aangeboden.

Ook bieden wij de mogelijkheid om een hondenbench te komen bekijken, daarvoor kunt een afspraak maken.

Ook verkoop Hondenvoer

Als aanvulling op ons assortiment bieden wij ook een professioneel pakket aan hondenvoer. We hebben hierbij gekozen voor Champ hondenvoer. Champ staat bekend om zijn hoge voedingswaarde en hoge kwaliteit.

Heeft Hondenboxen.nl meer webwinkels?

Hondenboxen.nl is een initiatief van Meester Penning B.V. Naast deze webwinkel biedt Meester Penning B.V. de  zakelijke markt een goede oplossing voor stands en evenementen. Jaarlijks vinden honderden klanten hun weg naar www.beurs-banner.nl voor snelle en correcte levering van bannermaterialen.

Volg ons nu via twitter_logo_kleinfacebook_logo_kleinHet beste voor uw hond. Online. © 2018
VisualMedia